OK TRUCKS, merk gewijd aan verkoop en marketing van pre-owned voertuigen, gecertificeerd door Iveco.

2015 was een keerpunt voor Iveco pre-owned voertuigen. Een meer uitdagende missie, een versterkte gecentraliseerd team, een uitgebreide diensten pakket en add-on-pakketten voor de eindklanten.

OK TRUCKS biedt een brede range van voertuigen voor klanten die een tweedehands voertuig kopen dat gegarandeerd veilig , betrouwbaar, en gecertificeerd is door Iveco.

Onze voertuigen ondergaan een aantal controles . Op basis van hun specifieke kenmerken, zoals leeftijd, kilometerstand, bandenslijtage en carrosrie werk, de voertuigen zijn onderverdeeld in drie categorieën - Premium, Comfort en Basic - om het best tegemoet komen aan de behoeften van de klant.

Een professioneel team ondersteunt onze klanten over de keuze van de meest geschikte tweedehands truck volgens de bedrijfstoepassing en de begroting alsmede over garantie, financiering en mobiliteit.

OK TRUCKS, een volledige aanbod van IVECO pre-owned voertuigen betrouwbaar door de tijd.

Maandelijkse aanbiedingen

Lokale Partner

Neem contact met ons op

Abonneren op newsletter

Dank u voor het registreren in OKTRUCKS website.
Binnenkort ontvangt u onze nieuwsbrief met speciale aanbiedingen en informatie
Dank u voor het registreren in OKTRUCKS website.
Binnenkort ontvangt u onze nieuwsbrief met speciale aanbiedingen en informatie
Er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens of neem contact op met onze support.

Beantwoord alstublieft alle volgende verklaringen

Ik heb de privacyverklaring gelezen en geef mijn toestemming voor de doeleinden en processen zoals hieronder beschreven:

MARKETING ACTIVITEITEN - het verwerken van mijn gegevens door de IVECO Belgium, op papier of op geautomatiseerde of elektronische wijze, waaronder per post, e-mail, telefoon (bv. geautomatiseerde telefoontjes, SMS, MMS, fax) en alle andere middelen (bv. websites, mobiele apps, met als doel het verzenden van commerciële communicatie en reclame over producten en diensten, zoals beschreven in sectie 2(iii) van de privacyverklaring:

MARKETING DERDEN - mededeling van mijn gegevens aan de dochtermaatschappijen van de IVECO Belgium en gelieerde ondernemingen van de CNH Industrial Group evenals de erkende dealers en de distributie en verwerking door hen met als doel het verzenden van commerciële communicatie en reclame voor hun producten en diensten, of om marktonderzoek te doen, zoals beschreven in sectie 2(iv) van de privacyverklaring: